Food flavors : chemical, sensory and technological properties
Finna-arvio
Food flavors : chemical, sensory and technological properties
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
1 verkkoaineisto (1 online resource (xii, 492 pages) :) ill Julkaistu myös painettuna (ISBN 1439814910) Julkaistu myös painettuna (ISBN 9781439814918) |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Julkaisija |
Boca Raton, FL :
CRC Press,
cop. 2012.
|
Sarja | Chemical and functional properties of food components series |
Luokitus | |
Dewey-luokitus |
664 |
Aiheet | |
Lisätiedot | edited by Henryk Jeleń |
Print version |
9781439814918 1439814910 |
Järjestelmävaatimukset |
Internet-yhteys, WWW-selain |
Bibliografia |
Includes bibliographical references and index. |
ISBN |
1439814929 E-book 978-1-4398-1492-5 E-book hardback |
Pääsy | University of Turku local network, remote access with Univ. of Turku username Turun yliopiston verkossa, etäkäyttö TY:n tunnuksilla |