Development of microbiological methods for the detection and identification of antimicrobial residues in meat
Development of microbiological methods for the detection and identification of antimicrobial residues in meat
ethesis.helsinki.fi/julkaisu.../myllyniemi/
(Kansalliskirjasto)
Tallennettuna:
Ulkoasu |
87, [44] sivua : kuvitettu ; 25 cm Myös verkkoaineistona Myös verkkoaineistona (952-10-2048-2 (PDF) |
---|---|
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Huomautukset |
Tiivistelmä ja 5 erip. Tiivistelmä ja 5 erip. - Nimiösivulla myös: National Veterinary and Food Research Institute (EELA), Helsinki, Finland, and Department of Food and Environmental Hygiene, Faculty of Veterinary Medicine, University of Helsinki |
Julkaisija |
Helsinki :
National Veterinary and Food Research Institute,
2004
|
Opinnäyte | Väitöskirja Helsingin yliopisto |
Sarja | EELA julkaisuja, 05/2004. EELAn julkaisuja, ISSN 1458-6878; 05/2004. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Edita Prima) |
Lisätiedot | Anna-Liisa Myllyniemi |
ISBN |
952-5568-01-6 pehmeäkantinen 952-10-2048-2 PDF |