Kosthålls- och ekonomibranschen. Grunderna för läroplanen på institutnivå för hotell-, restaurang- och storhushållsbranschen : institutexamen inom hotell-, restaurang- och storhushållsbranschen
Finna-arvio
Kosthålls- och ekonomibranschen. Grunderna för läroplanen på institutnivå för hotell-, restaurang- och storhushållsbranschen : institutexamen inom hotell-, restaurang- och storhushållsbranschen
Tallennettuna:
Ulkoasu |
80 sivua : kuvitettu ; 25 cm |
---|---|
Kieli |
ruotsi |
Alkuteoksen kieli |
ruotsi |
Huomautukset |
Osan kansinimeke: Hotell-, restaurang- och storhushållsbranschen : institutnivå. |
Julkaisija |
Helsingfors :
Utbildningsstyrelsen,
1996.
|
Sarja | Yrkesutbildning, grunder för läroplanen |
Luokitus | |
Aiheet | |
ISBN |
951-719-673-3 nidottu |
Kontrolloimaton nimeke |
Grunderna för läroplanen för hotell-, restaurang- och storhushållsbranschen Hotell-, restaurang- och storhushållsbranschen |