Miksi julkisisssa ruokapalveluissa on niin vaikea käyttää ekologisia raakaaineita?
Finna-arvio
Miksi julkisisssa ruokapalveluissa on niin vaikea käyttää ekologisia raakaaineita?
Tallennettuna:
Kieli |
suomi |
---|---|
Huomautukset |
Maataloustieteen päivät 2008 |
Sarja | Artikkelit |
Aiheet |
julkiset ruokapalvelut, kestävät ruokapalvelut, ekologinen ruoka, kotimainen ruoka, ulkomainen ruoka, lähiruoka, luomuruoka, ympäristötekninen ruoka
julkiset ruokapalvelut, kestävät ruokapalvelut, ekologinen ruoka, kotimainen ruoka, ulkomainen ruoka, lähiruoka, luomuruoka, ympäristötekninen ruokaHae aiheistaHae kaikista tiedoista |
DOI | 10.33354/smst.75860 |
Standarditunnukset |
doi 10.33354/smst.75860 |