Elintarvikeviraston suositus ruokasuolan määrän valvonnasta elintarvikkeissa ; Ruokasuolan määrittäminen elintarvikkeista
Finna-arvio
Elintarvikeviraston suositus ruokasuolan määrän valvonnasta elintarvikkeissa ; Ruokasuolan määrittäminen elintarvikkeista
Tallennettuna:
Ulkoasu |
[30] sivua ; 30 cm |
---|---|
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Tiivistelmän kieli |
swe eng |
Julkaisija |
Helsinki :
Elintarvikevirasto,
1992.
|
Sarja | Valvonta / Elintarvikevirasto, ISSN 1235-2756; 1992, 4. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Harriet Wallin, Antti Mustaranta. Lihavalmisteisiin lisätyn fosfaatin analyysimenetelmät / Tuomo Kiutamo |
ISBN |
951-47-6470-6 pehmeäkantinen |
Kontrolloimaton nimeke |
Lihavalmisteisiin lisätyn fosfaatin analyysimenetelmät Ruokasuolan määrittäminen elintarvikkeista |