Fermentation with non-Saccharomyces yeasts as a novel biotechnology for berry wine production
Fermentation with non-Saccharomyces yeasts as a novel biotechnology for berry wine production
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
1 verkkoaineisto (vii, 120 sivua, 2 numeroimatonta sivua) : kuvitettu |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
suomi |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa. |
Julkaisija |
Turku :
Turun yliopisto,
2020.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Turun yliopisto, biokemian laitos, 2020 |
Sarja | Doctoral Thesis in Food Sciences at the University of Turku / Food Chemistry and Food Development, Department of Biochemistry, ISSN 2323-9409; 79. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Shuxun Liu |
Painettu (yhteenveto-osa ja eripainokset) |
978-951-29-8206-9 |
ISBN |
978-951-29-8207-3 PDF |
Pääsy | Aineisto on vapaasti saatavissa |