Taxonomy and diversity of coccal lactic acid bacteria associated with meat and the meat processing environment
Taxonomy and diversity of coccal lactic acid bacteria associated with meat and the meat processing environment
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
1 verkkoaineisto (59 sivua) Julkaistu myös painettuna |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
suomi |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa. Nimiösivulla myös: Department of Food Hygiene and Environmental Health, Faculty of Veterinary Medicine, University of Helsinki, Finland. |
Julkaisija |
Helsinki :
University of Helsinki,
2015.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto, 2015 |
Sarja | Dissertationes Schola doctoralis scientiae circumiectalis, alimentariae, biologicae Universitatis Helsinkiensis, ISSN 2342-5431; 2015, 8. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Riitta Rahkila |
Painettu |
978-951-51-1103-6 |
Järjestelmävaatimukset |
Internet-yhteys |
ISBN |
978-951-51-1104-3 PDF |