Comparison of disaccharides and polyalcohols as stabilizers in freeze-dried protein formulations
Comparison of disaccharides and polyalcohols as stabilizers in freeze-dried protein formulations
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
1 PDF-tiedosto (73 sivua) Julkaistu myös painettuna |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
suomi |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa. Nimiösivulla myös: Industrial Pharmacy, Faculty of Pharmacy, University of Helsinki, Finland. |
Julkaisija |
Helsinki :
University of Helsinki,
2013.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto |
Sarja | Dissertationes Biocentri Viikki Universitatis Helsingiensis, ISSN 1799-7372; 4/2013. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | by Petteri Heljo |
Painettu |
978-952-10-8616-8 |
Järjestelmävaatimukset |
Internet-yhteys |
ISBN |
978-952-10-8617-5 PDF |