Luonnosta kulttuuriksi, ravinnosta ruoaksi : neljä näkökulmaa ruoan sosiologiaan
Finna rating
Luonnosta kulttuuriksi, ravinnosta ruoaksi : neljä näkökulmaa ruoan sosiologiaan
Saved in:
Other Titles |
Neljä näkökulmaa ruoan sosiologiaan |
---|---|
Physical Description |
89 sivua : kuvitettu ; 25 cm |
Language |
Finnish |
Language of Original Work |
Finnish |
Language of Abstract |
English |
Item Description |
Lisäpainokset: 2. p. 1992. |
Publisher |
Jyväskylä :
Jyväskylän yliopisto,
1990.
|
Series | Nykykulttuurin tutkimusyksikön julkaisuja, ISSN 0782-8632; 21. Nykykulttuurin tutkimusyksikön julkaisuja / Jyväskylän yliopisto, ISSN 0782-8632; 21. Nykykulttuurin tutkimusyksikön julkaisuja, ISSN 0782-8632 Nykykulttuurin tutkimusyksikön julkaisuja, ISSN 0782-8632; julkaisu 21. |
Classification |
Ruoanvalmistus (udkf 641/642) Kulttuurisosiologia. Kulttuuriantropologia. Sosiaaliantropologia (udkf 316.7) udkx 316.1 udkx 39 udkx 392.8 udkx 392/394 udkx 394.1 udkx 395 udkx 64 udkx 641.5 udkx 641.568 udkx 642 udkx 930.85 udkx 641/64 Sociology of lifestyles. Cultural sociology (ykl 30.12) Cooking. Culinary art (ykl 68.2) z HIS:19.3.2 |
Subjects | |
Additional Information | Johanna Mäkelä |
ISBN |
951-680-373-3 pehmeäkantinen |