Luonnosta kulttuuriksi, ravinnosta ruoaksi : neljä näkökulmaa ruoan sosiologiaan
Finna-arvio
Luonnosta kulttuuriksi, ravinnosta ruoaksi : neljä näkökulmaa ruoan sosiologiaan
Tallennettuna:
Muut nimekkeet |
Neljä näkökulmaa ruoan sosiologiaan |
---|---|
Ulkoasu |
89 sivua : kuvitettu ; 25 cm |
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Tiivistelmän kieli |
englanti |
Huomautukset |
Lisäpainokset: 2. p. 1992. |
Julkaisija |
Jyväskylä :
Jyväskylän yliopisto,
1990.
|
Sarja | Nykykulttuurin tutkimusyksikön julkaisuja, ISSN 0782-8632; 21. Nykykulttuurin tutkimusyksikön julkaisuja / Jyväskylän yliopisto, ISSN 0782-8632; 21. Nykykulttuurin tutkimusyksikön julkaisuja, ISSN 0782-8632 Nykykulttuurin tutkimusyksikön julkaisuja, ISSN 0782-8632; julkaisu 21. |
Luokitus |
Ruoanvalmistus (udkf 641/642) Kulttuurisosiologia. Kulttuuriantropologia. Sosiaaliantropologia (udkf 316.7) udkx 316.1 udkx 39 udkx 392.8 udkx 392/394 udkx 394.1 udkx 395 udkx 64 udkx 641.5 udkx 641.568 udkx 642 udkx 930.85 udkx 641/64 Elämäntapojen sosiologia. Kulttuurisosiologia (ykl 30.12) Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri (ykl 68.2) z HIS:19.3.2 |
Aiheet | |
Lisätiedot | Johanna Mäkelä |
ISBN |
951-680-373-3 pehmeäkantinen |