Hygieniaopas : opas suurtalouksien, elintarviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Finna-recension
Hygieniaopas : opas suurtalouksien, elintarviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Sparad:
Andra titlar |
Elintarvikehygienian perusteet Elintarvikehygienian perusteet Opas suurtalouksien, elintarviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön |
---|---|
Fysisk beskrivning |
64 sivua : kuvitettu ; 25 cm |
Språk |
finska |
Originalverkets språk |
finska |
Beskrivning |
Kansialanimeke: Elintarvikehygienian perusteet. 15. painos: Lämpötilaluvussa on eräitä täsmennyksiä, muilta osin korjaukset ovat kielenhuolollisia. |
Utgivare |
Pori :
Elintarvike ja terveys -lehti,
2012
|
Klassifikation | |
Ämnen | |
Tillverkare | ([Vammala] : Vammalan Kirjapaino) |
Mer information | [toimittaja: Tapio Välikylä] ; [alkuperäisteksti: Sara Syyrakki] |
ISBN |
978-952-9637-47-8 häftad 978-952-9637-49-2 häftad |
Standardkoder |
EAN 9789529637492 |
Okontrollerad titel |
Elintarvikehygienian perusteet |