Haku

Hygieniaopas : opas suurtalouksien, elintarviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön

Kuvaan voi liittyä käytön rajoituksia.

Katso käyttöehdot

QR-koodi

Hygieniaopas : opas suurtalouksien, elintarviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön

Tallennettuna:
Muut nimekkeet
Elintarvikehygienian perusteet
Elintarvikehygienian perusteet
Opas suurtalouksien, elintarviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Ulkoasu
64 sivua : kuvitettu ; 25 cm
Kieli
suomi
Alkuteoksen kieli
suomi
Huomautukset
Kansialanimeke: Elintarvikehygienian perusteet.
15. painos: Lämpötilaluvussa on eräitä täsmennyksiä, muilta osin korjaukset ovat kielenhuolollisia.
Julkaisija Pori : Elintarvike ja terveys -lehti 2012
Luokitus
Aiheet
Valmistaja ([Vammala] : Vammalan Kirjapaino)
Lisätiedot
[toimittaja: Tapio Välikylä] ; [alkuperäisteksti: Sara Syyrakki]
ISBN
978-952-9637-47-8 häftad
978-952-9637-49-2 häftad
Standarditunnukset
EAN 9789529637492
Kontrolloimaton nimeke
Elintarvikehygienian perusteet