Comparison of disaccharides and polyalcohols as stabilizers in freeze-dried protein formulations
Comparison of disaccharides and polyalcohols as stabilizers in freeze-dried protein formulations
Sparad:
Verkkoaineisto (yhteenveto-osa) | 9789521086175 |
---|---|
Fysisk beskrivning |
Julkaistu myös verkkoaineistona ISBN 978-952-10-8617-5 (PDF) Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona vii, 64, [62] s. : kuvitettu ; 25 cm |
Språk |
engelska |
Originalverkets språk |
engelska |
Beskrivning |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta. Nimiösivulla myös: Industrial Pharmacy, Faculty of Pharmacy, University of Helsinki, Finland. |
Utgivare |
Helsinki :
University of Helsinki,
2013
|
Lärdomsprov | Doktorsavhandling : Helsingin yliopisto |
Serie | Dissertationes Biocentri Viikki Universitatis Helsingiensis, ISSN 1799-7372; 4/2013. |
Klassifikation | |
Ämnen | |
Tillverkare | (Helsinki : Helsinki University Printing House) |
Mer information | Petteri Heljo |
ISBN |
978-952-10-8616-8 nidottu |