Haku

Comparison of disaccharides and polyalcohols as stabilizers in freeze-dried protein formulations

Kuvaan voi liittyä käytön rajoituksia.

Katso käyttöehdot

QR-koodi

Comparison of disaccharides and polyalcohols as stabilizers in freeze-dried protein formulations

Tallennettuna:
Ulkoasu
Julkaistu myös verkkoaineistona ISBN 978-952-10-8617-5 (PDF)
Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona
vii, 64, [62] s. : kuvitettu ; 25 cm
Kieli
englanti
Alkuteoksen kieli
englanti
Huomautukset
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta.
Nimiösivulla myös: Industrial Pharmacy, Faculty of Pharmacy, University of Helsinki, Finland.
Julkaisija Helsinki : University of Helsinki 2013
Opinnäyte Doktorsavhandling : Helsingin yliopisto.
Sarja Dissertationes Biocentri Viikki Universitatis Helsingiensis, ISSN 1799-7372; 4/2013.
Luokitus
Aiheet
Valmistaja (Helsinki : Helsinki University Printing House)
Lisätiedot
Petteri Heljo
ISBN
978-952-10-8616-8 nidottu