Ammattikeittiöiden ruokatuotantoprosessit
Finna-arvio
Ammattikeittiöiden ruokatuotantoprosessit
Linkki verkkoaineistoon
(Savonia-ammattikorkeakoulu)
Tallennettuna:
Ulkoasu |
54, [6] sivua : kuvitettu ; 25 cm Julkaistu myös verkkoaineistona ISBN 978-951-588-314-8 |
---|---|
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Tiivistelmän kieli |
englanti |
Huomautukset |
Modulaarinen ammattikeittiöiden tietomalli -tutkimushanke (Modu). Modulaarinen ammattikeittiöiden tietomalli-hanke. |
Julkaisija |
Mikkeli :
Mikkelin ammattikorkeakoulu,
2007
|
Sarja | Tutkimuksia ja raportteja / Mikkelin ammattikorkeakoulu, A, ISSN 1795-9438; 22. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Interkopio) |
Lisätiedot | Teija Taskinen |
ISBN |
978-951-588-199-1 pehmeäkantinen |
Kontrolloimaton nimeke |
Modulaarinen ammattikeittiöiden tietomalli -tutkimushanke |