Hygieniaopas : opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Finna-recension
Hygieniaopas : opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Sparad:
Andra titlar |
Elintarvikehygienian perusteet Opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön Elintarvikehygienian perusteet Elintarvikehygienian perusteet |
---|---|
Fysisk beskrivning |
78 sivua : kuvitettu ; 25 cm |
Språk |
finska |
Beskrivning |
Kansialanimeke: Elintarvikehygienian perusteet. |
Utgivare |
Pori :
Elintarvike ja Terveys-lehti,
2016.
|
Klassifikation | |
Ämnen | |
Tillverkare | Sastamala : Vammalan kirjapaino Oy |
Mer information | Tapio Välikylä ja Sara Syyrakki |
ISBN |
978-952-9637-56-0 pehmeäkantinen |