Internetistä vuohenmaitojuustoon : artikkelikokoelma Jyväskylän ammattikorkeakoulun matkailu-, ravitsemis- ja talousalan vuoden 2000 opinnäytetöistä
Finna-arvio
Internetistä vuohenmaitojuustoon : artikkelikokoelma Jyväskylän ammattikorkeakoulun matkailu-, ravitsemis- ja talousalan vuoden 2000 opinnäytetöistä
Tallennettuna:
Ulkoasu |
89, [4] s. : kuvitettu ; 25 cm |
---|---|
Kieli |
suomi |
Julkaisija |
Jyväskylä :
Jyväskylän ammattikorkeakoulu,
2001
|
Sarja | Jyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisuja, ISSN 1456-2332; 7. |
Luokitus |
Kotitalous. Laitostaloudet. Suurtaloudet. Ruoka-aineet. Kodinhoito. Kiinteistönhoito (udkf 64) Elinkeinot. Palvelut. Matkailuelinkeino (udkf 338.4) Ammattikoulutus. Ammatillinen koulutus (udkf 377) Akateeminen koulutus. Korkeanasteen koulutus. Korkeakoulutus (udkf 378) udkx 338.48 udkx 379.8 udkx 64.01 udkx 641 Elintarviketeollisuus (ykl 67.7) |
Aiheet | |
Valmistaja | (Lievestuore : ER-paino) |
Lisätiedot | Anne Nurminen (toim.) |
ISBN |
951-830-008-9 |
Standarditunnukset |
(FI-MELINDA)000236017 20231010004204.0 |
Kontrolloimaton nimeke |
Artikkelikokoelma Jyväskylän ammattikorkeakoulun matkailu-, ravitsemis- ja talousalan vuoden 2000 opinnäytetöistä |