Ruoan arvostaminen : vastuullinen ja taitava ruokapalveluhenkilöstö muutosagenttina ruokahävikkiä vähentämässä ja ruokasivistystä nostamassa (ResTaRu) : hankkeen loppuraportti
Finna-arvio
Ruoan arvostaminen : vastuullinen ja taitava ruokapalveluhenkilöstö muutosagenttina ruokahävikkiä vähentämässä ja ruokasivistystä nostamassa (ResTaRu) : hankkeen loppuraportti
Linkki verkkoaineistoon
(Jyväskylän yliopisto - Jykdok)
Tallennettuna:
Muut nimekkeet |
Vastuullinen ja taitava ruokapalveluhenkilöstö muutosagenttina ruokahävikkiä vähentämässä ja ruokasivistystä nostamassa (ResTaRu) : hankkeen loppuraportti |
---|---|
Ulkoasu |
73 s. : kuvitettu ; 25 cm Julkaistu myös verkkoaineistona ISBN 978-952-68090-1-4 (PDF) |
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Julkaisija |
Lahti :
Edutaru Oy,
2014
|
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Jyväskylä : Kopijyvä) |
Lisätiedot | Seija Lintukangas |
ISBN |
978-952-68090-0-7 nidottu |