Multidisciplinary quality characterization for the development of active and intelligent packaging technologies for muscle foods
Multidisciplinary quality characterization for the development of active and intelligent packaging technologies for muscle foods
kuuliala_1569.pdf
(Tampereen yliopisto - Trepo)
Linkki verkkoaineistoon
(Turun yliopisto)
Tallennettuna:
Ulkoasu |
xiv, 108 sivua, 75 numeroimatonta sivua : 25 cm |
---|---|
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
eng fin swe |
Huomautukset |
Valvoja: Jurkka Kuusipalo. |
Julkaisija |
Tampere :
Tampereen teknillinen yliopisto,
2018.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Tampereen teknillinen yliopisto (TTY), 2018 |
Sarja | Publication / Tampere University of Technology, ISSN 1459-2045; 1569. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Lotta Kuuliala |
Verkkoaineisto |
978-952-15-4204-6 |
ISBN |
978-952-15-4192-6 |