etiketti
etiketti
fyysinen kuvaus: Etikettejä Huhtamaki Jalostajan mestari Pedersenin maksapasteijalle ja kinkkupasteijalle. Värit sininen ja keltainen.
Saved in:
Content Type |
---|
Archive material |
Organisation |
The Museum Centre of Turku |
Collection |
Arkisto |
Identifier |
TMK22947:1239 |
Extent |
lukumäärä: 1 |
Inscriptions |
merkintä: Mestari Pedersenin Maksapasteija, Leverpastej, Valmistusaineet: sianliha, sianmaksa, rasvaton maitojauhe, munamassa, sokeri, vesi, Lisäaineet: mausteet, suola, natriumglutamaatti, lesitiini, natriumnitriitti, Säilytys: avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna noin viikkoa jääkaapissa, Tillverkningsämnen: svinkött, svinlever, fettfritt mjölkpulver, äggmassa, socker, vatten, Tillsatsämnen: kryddor, salt, natriumglutamat, lesitin, natriumnitrit, Förvaring:oöppnad I rumstemperatur, öppnad ca en vecka i kylskap. 13-5599, 940 g, Jalostaja, Turku, Åbo, Kinkkupasteija, Skinkpastej Täyssäilyke, Helkonserv, 13-5586merkinnän tyyppi: valmistusmerkintä |
Created |
Used |