etiketti
etiketti
fyysinen kuvaus: Etikettejä Huhtamaki Jalostajan mestari Pedersenin maksapasteijalle ja kinkkupasteijalle. Värit sininen ja keltainen.
Tallennettuna:
Aineistotyyppi |
---|
Arkistomateriaali |
Organisaatio |
Turun museokeskus |
Kokoelma |
Arkisto |
Tunniste |
TMK22947:1239 |
Laajuus |
lukumäärä: 1 |
Merkinnät |
merkintä: Mestari Pedersenin Maksapasteija, Leverpastej, Valmistusaineet: sianliha, sianmaksa, rasvaton maitojauhe, munamassa, sokeri, vesi, Lisäaineet: mausteet, suola, natriumglutamaatti, lesitiini, natriumnitriitti, Säilytys: avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna noin viikkoa jääkaapissa, Tillverkningsämnen: svinkött, svinlever, fettfritt mjölkpulver, äggmassa, socker, vatten, Tillsatsämnen: kryddor, salt, natriumglutamat, lesitin, natriumnitrit, Förvaring:oöppnad I rumstemperatur, öppnad ca en vecka i kylskap. 13-5599, 940 g, Jalostaja, Turku, Åbo, Kinkkupasteija, Skinkpastej Täyssäilyke, Helkonserv, 13-5586merkinnän tyyppi: valmistusmerkintä |
Valmistus |
Käyttö |