Terveyden edistämisen barometri 2009: jäsenjärjestöt (2009)

Kuvaan voi liittyä käytön rajoituksia.

QR-koodi

Aineistosta vastaa

Terveyden edistämisen barometri 2009: jäsenjärjestöt (2009)

Tutkimuksessa tarkasteltiin järjestöjen terveyden edistämisen sisältöä, nykytilaa ja tulevaisuutta. Kyselyssä tiedusteltiin terveyden edistämisen eri osa-alueiden yleistilannetta asuinympäristön, kunnan palveluiden ja esim. päihdetyön tiimoilta nyt ja tulevaisuudessa. Lisäksi ajankohtaisia kysymyksiä esitettiin muiden muassa terveyden edistämisen näkyvyydestä, merkityksestä yhteiskunnassa, terveyspalveluiden resursoinnista, sekä Lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin politiikkaohjelman painopistealueiden kehityssuunnasta. Kysyttiin myös kuinka vastaajat näkevät terveyden edistämisen johtajuuden, sekä yhteystyötoiminnan toteutumisen järjestöissään. Kyselyyn vastasivat Terveyden edistämisen keskuksen ja sosiaali- ja terveysalan jäsenjärjestöjen johtajat. Samoja kysymyksiä on esitetty myös kuntien terveys- ja kunnanjohtajille (FSD2438).
Taustatietoina ovat järjestön toiminta-alue, henkilöjäsenmäärä, yhteisöjäsenmäärä sekä järjestöryhmä.

Tallennettuna:
AineistotyyppiTutkimusdata
Kuuluu sarjaanTerveyden edistämisen barometrit
TunnisteFSD2439
Tekijät
Aiheet
KäyttöoikeudetTietoarkiston ja aineiston luovuttajan tekemän sopimuksen mukaisesti.
Jatkokäyttäjien tulee lähettää Suomen sosiaali ja terveys ry:lle yksi kappale kaikista raporteista, opinnäytetöistä, artikkeleista ja muista julkaisuista ja materiaaleista, joissa ovat käyttäneet tätä aineistoa. Julkaisujen postitusosoite on SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry, Tutkimus, Yliopistonkatu 5, 00100 HELSINKI ja sähköisten julkaisujen osoite tutkimus@soste.fi.
Aineisto on käytettävissä (C) vain tutkimukseen ja ylempiin opinnäytteisiin (esim. pro graduun, lisensiaatin- ja väitöstutkimukseen).
Aineistoon ja sen tekijöihin tulee viitata asianmukaisesti kaikissa julkaisuissa ja esityksissä, joissa aineistoa käytetään. Tietoarkiston antaman malliviittaustiedon voi merkitä lähdeluetteloon sellaisenaan tai sitä voi muokata julkaisun käytäntöjen mukaisesti.
Tietoarkistoon on lähetettävä viitetiedot kaikista julkaisuista, joissa käyttäjä hyödyntää aineistoa.
Aika01.2009 - 03.2009
Ladataan...