Hygieniaopas : opas suurtalouksien, elintarviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Finna-arvio
Hygieniaopas : opas suurtalouksien, elintarviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Tallennettuna:
Muut nimekkeet |
Opas suurtalouksien, elintarviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön Elintarvikehyginian perusteet |
---|---|
Ulkoasu |
64 sivua : kuvitettu ; 25 cm |
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Huomautukset |
Kansialanimike: Elintarvikehygienian perusteet. Oppaassa on huomioitu lainsäädännön muutokset 31.12.2011 asti. |
Julkaisija |
Pori :
Elintarvike ja Terveys-lehti,
2012.
|
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | [alkuperäisteksti: Sara Syyrakki ; toimittaja: Tapio Välikylä] |
ISBN |
978-952-9637-47-8 nidottu |