Tietueen sitaatit
APA-viiteL. Riihonen, k., Laine, J., Kärkkäinen, T., J. Laine, k., T. Kärkkäinen, k., Laine, J., & Kärkkäinen, T. (1990). Storage properties and quality of meats deboned by different methods. Journal of agricultural science in Finland, 62(5), 381-395. https://doi.org/10.23986/afsci.72912
Chicago-tyylinen lähdeviittausL. Riihonen, kirjoittaja, J. Laine, T. Kärkkäinen, kirjoittaja J. Laine, kirjoittaja T. Kärkkäinen, J. Laine, ja T. Kärkkäinen. "Storage Properties and Quality of Meats Deboned by Different Methods." Journal of Agricultural Science in Finland 62, no. 5 (1990): 381-395. https://doi.org/10.23986/afsci.72912.
MLA-viiteL. Riihonen, kirjoittaja, et al. "Storage Properties and Quality of Meats Deboned by Different Methods." Journal of Agricultural Science in Finland, vol. 62, no. 5, 1990, pp. 381-395, https://doi.org/10.23986/afsci.72912.
Harvard-tyylinen lähdeviittausL. Riihonen, k., Laine, J., Kärkkäinen, T., J. Laine, k., T. Kärkkäinen, k., Laine, J. & Kärkkäinen, T. 1990. Storage properties and quality of meats deboned by different methods. Journal of agricultural science in Finland, 62(5), pp. 381-395. doi:10.23986/afsci.72912