Ohcu

Merkoša sitáhtat

APA-čujuhus

L. Riihonen, k., Laine, J., Kärkkäinen, T., J. Laine, k., T. Kärkkäinen, k., Laine, J., & Kärkkäinen, T. (1990). Storage properties and quality of meats deboned by different methods. Journal of agricultural science in Finland, 62(5), 381-395. https://doi.org/10.23986/afsci.72912

Chicago-stiilla gáldočujuhus

L. Riihonen, kirjoittaja, J. Laine, T. Kärkkäinen, kirjoittaja J. Laine, kirjoittaja T. Kärkkäinen, J. Laine, juo T. Kärkkäinen. "Storage Properties and Quality of Meats Deboned by Different Methods." Journal of Agricultural Science in Finland 62, no. 5 (1990): 381-395. https://doi.org/10.23986/afsci.72912.

MLA-čujuhus

L. Riihonen, kirjoittaja, et al. "Storage Properties and Quality of Meats Deboned by Different Methods." Journal of Agricultural Science in Finland, vol. 62, no. 5, 1990, pp. 381-395, https://doi.org/10.23986/afsci.72912.

Harvard-stiilla gáldočujuhus

L. Riihonen, k., Laine, J., Kärkkäinen, T., J. Laine, k., T. Kärkkäinen, k., Laine, J. & Kärkkäinen, T. 1990. Storage properties and quality of meats deboned by different methods. Journal of agricultural science in Finland, 62(5), pp. 381-395. doi:10.23986/afsci.72912

Muitte dárkkistit čujuhemiid riektatvuođa, ovdal go geavahat daid iežat deavsttas.