Merkoša sitáhtat
APA-čujuhusL. Riihonen, k., Laine, J., Kärkkäinen, T., J. Laine, k., T. Kärkkäinen, k., Laine, J., & Kärkkäinen, T. (1990). Storage properties and quality of meats deboned by different methods. Journal of agricultural science in Finland, 62(5), 381-395. https://doi.org/10.23986/afsci.72912
Chicago-stiilla gáldočujuhusL. Riihonen, kirjoittaja, J. Laine, T. Kärkkäinen, kirjoittaja J. Laine, kirjoittaja T. Kärkkäinen, J. Laine, juo T. Kärkkäinen. "Storage Properties and Quality of Meats Deboned by Different Methods." Journal of Agricultural Science in Finland 62, no. 5 (1990): 381-395. https://doi.org/10.23986/afsci.72912.
MLA-čujuhusL. Riihonen, kirjoittaja, et al. "Storage Properties and Quality of Meats Deboned by Different Methods." Journal of Agricultural Science in Finland, vol. 62, no. 5, 1990, pp. 381-395, https://doi.org/10.23986/afsci.72912.
Harvard-stiilla gáldočujuhusL. Riihonen, k., Laine, J., Kärkkäinen, T., J. Laine, k., T. Kärkkäinen, k., Laine, J. & Kärkkäinen, T. 1990. Storage properties and quality of meats deboned by different methods. Journal of agricultural science in Finland, 62(5), pp. 381-395. doi:10.23986/afsci.72912