Joukkoruokailun kehittäminen Suomessa : joukkoruokailun seuranta- ja kehittämistyöryhmän toimenpidesuositus
Finna-arvio
Joukkoruokailun kehittäminen Suomessa : joukkoruokailun seuranta- ja kehittämistyöryhmän toimenpidesuositus
Linkki verkkoaineistoon
(Useita organisaatioita)
Linkki verkkoaineistoon (PDF)
(Useita organisaatioita)
Linkki verkkoaineistoon. - Electronic publication
(Useita organisaatioita)
Tallennettuna:
Ulkoasu |
80 sivua : kuvitettu ; 25 cm Julkaistu myös verkkoaineistona ISBN 978-952-00-2985-2 (PDF) |
---|---|
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Tiivistelmän kieli |
swe eng |
Julkaisija |
Helsinki :
Sosiaali- ja terveysministeriö,
2010
|
Sarja | Sosiaali- ja terveysministeriön selvityksiä, ISSN 1236-2115; 2010:11. |
Luokitus |
nlm QU 145 nlm WA 695 Kotitalous. Laitostaloudet. Suurtaloudet. Ruoka-aineet. Kodinhoito. Kiinteistönhoito (udkf 64) Hygienia. Henkilökohtainen terveydenhoito (udkf 613) Ruoanvalmistus (udkf 641/642) udkx 64.02 Ravinto-oppi. Ruokavaliot (ykl 59.34) ykl 68.9 Hotelli- ja ravintolatalous. Suurkeittiöt. Ateriapalvelut (ykl 68.8) uef 35 |
Aiheet | |
Valmistaja | (Helsinki : Yliopistopaino) |
Verkkoaineisto |
978-952-00-2985-2 |
ISBN |
978-952-00-2984-5 häftad 978-952-00-2984-5 nidottu |
Standarditunnukset |
(FI-MELINDA)005729303 20210722143408.0 |