Kosthålls- och ekonomibranschen. Grunderna för läroplanen på institutnivå för hotell-, restaurang- och storhushållsbranschen : institutexamen inom hotell-, restaurang- och storhushållsbranschen
Finna-recension
Kosthålls- och ekonomibranschen. Grunderna för läroplanen på institutnivå för hotell-, restaurang- och storhushållsbranschen : institutexamen inom hotell-, restaurang- och storhushållsbranschen
Sparad:
Fysisk beskrivning |
80 s. : kuvitettu ; 25 cm |
---|---|
Språk |
svenska |
Originalverkets språk |
svenska |
Beskrivning |
Osan kansinimeke: Hotell-, restaurang- och storhushållsbranschen : institutnivå. |
Utgivare |
Helsingfors :
Utbildningsstyrelsen,
1996.
|
Serie | Yrkesutbildning, grunder för läroplanen |
Klassifikation | |
Ämnen | |
ISBN |
951-719-673-3 häftad |
Okontrollerad titel |
Hotell-, restaurang- och storhushållsbranschen Grunderna för läroplanen för hotell-, restaurang- och storhushållsbranschen |