pienpainatteet
Hygien XIX: Ammattientarkastus vuonna 1926. Sosiaaliministeriön julkaisemia vuosikertomuksia, Sarja B: X. Helsinki 1927. 38 sivua + suojelusteknillinen kuvasarja N:ot 33–42, 22 sivua + taulukot 97 sivua, varsin hyväkuntoinen, nimiölehti puuttuu. Ammattientarkastus vuosina 1939–49. Sosiaaliministeriön julkaisuja, Sarja vuosikertomuksia: B XXII. Valtioneuvoston kirjapaino, Helsinki 1952. 25 sivua, hyväkuntoinen. Ammattientarkastus vuonna 1950. Sosiaaliministeriön julkaisuja, Sarja vuosikertomuksia: B XXIII. Valtioneuvoston kirjapaino, Helsinki 1953. 36 sivua, hyväkuntoinen. Bonsdorff von, A. Tylsämieleisten lasten hoidosta Suomessa. Suomen Sosiaaliministeriön Julkaisemia Tiedonantoja XXI. Valtioneuvoston kirjapaino, Helsinki 1925. 69 sivua, vasrsin hyväkuntoinen. Øxnevad, E. Bergen, Helserådets årsberetning for 1958. J. D. Beyer A. s Boktrykkeri 1960. 64 sivua, hyväkuntoinen. Sydäntautiliitto, vuosikirja 1955–1957. Laatupaino Oy, Helsinki 1958. 74 sivua, hyväkuntoinen. Savonen K. The Finnish Student Health Service, how it began and developed, how it works today. Suomalaisen Kirjallisuuden Kirjapaino, Helsinki 1959. 21 sivua, hyväkuntoinen. Ylioppilaiden Terveydenhoitosäätiö. Toimintakertomus vuodelta 1960. Vammalan Kirjapaino, Vammala 1961. 47 sivua, hyväkuntoinen. Haas de, J. H. Child health and child development, newer conceptions in maternal and child health as part of public health and as forerunners of child biology. Reprint from Annales Paediatr. Fenn. 1960: Vol. 6. Fasc. 3:155–167. Kansisivulla suuri mustetahra, varsin hyväkuntoinen. Edström, G., Höjer, J. A., Laurell G., Siwe, S., Sjöström, V., Svartz, N. ym. Reumatismen folkhälsofienden. Riksföreningen mot Reumatism och Hygienisk Revy. Tryckeriet Varia, Stockholm 1948. 72 sivua, alleviivauksia ja reunamerkintöjä, varsin hyväkuntoinen. Gorbatow, O. De långa skolvägarnas inverkan på barnens hälsa och utveckling. Särtryck ur Nordisk Hygienisk Tidsskrift 1955: 37(4–4): 71–76. 2 kpl, hyväkuntoisia, toisessa omistuskirjoitus: ” Prof. W. Lojander med tacksamhet för uppslag och handledning Oleg Gorbatow”. ”Kiittäkää Herraa”. Kertomus Kovaosaisten Ystävät r.y:n toiminnasta vuonna 1953. 5 konekirjoitusliuskaa, kulmassa yksi niitti, varsin hyväkuntoinen. Mustakallio, K. K. and Saikkonen, J. I. The distribution of Quinacrine in Taenia saginata. Eripainos Experimental Parasitology 1954: 3(2): 167–172. Hyväkuntoinen, kansilehdellä omistuskirjoitus “Professori W. Lojanderille kunnioittaen Kimmo K. Mustakallio ja Jouko Saikkonen”. Fagerström, G. Diphyllobothrium latum Suomessa / i Finland / in Finland. Frenckellska Tryckeri, ei painovuotta. 20 sivuinen kuvateos, joka perustuu Suomi-Filmin opetus- ja kansanvalistustarkoituksessa vuonna 1950 tekemään filmiin. Laati, I. Die neuere Entwicklung der sozialen Arbeit. Nachtrag zu: Soziale Gesetzgebung und Wirksamkeit in Finnland. A.-G. G. Tilgmann, Helsingfors 1941. 20 sivua, hyväkuntoinen. Työvoimalainsäädäntö. Pieni Lakisarja N:o 63. Valtioneuvoston kirjapaino, Helsinki 1944. 140 sivua, avaamaton, hyväkuntoinen. Laki lasten ja nuorten henkilöiden käyttämisestä ammattityöhön. Työlaki N:o 29. Valtioneuvoston kirjapaino, Helsinki 1953. 14 sivua, hyväkuntoinen. Laki tuotantokomiteoista. Työlaki N:o 36. Valtioneuvoston kirjapaino, Helsinki 1950. 18 sivua, hyväkuntoinen. Kasvinsuojelumyrkky. maataloushallituksen vahvistamat ohjeet kasvinsuojelumyrkyn säilyttämisestä ja käytöstä. Valtioneuvoston kirjapaino, Helsinki 1939. 2 sivua, varsin hyväkuntoinen. Kaila M. Kaatumataudin hoidosta. Orion Oy, KirjaPräntti, ei painopaikkaa tai -vuotta. 12 sivua, hyväkuntoinen. Ylioppilaiden hammashoitokomitean mietintö. Kauppalehti Oy:n Kirjapaino, Helsinki 1954. 23 sivua, hyväkuntoinen. Savonen, K. Välitätkö terveydestäsi. Ylioppilaiden terveydenhuoltotoimiston julkaisuja N:o 2. Helsinki 1953. 16 sivua, hyväkuntoinen. Savonen, K. Studenthälsovården i Finland. Särtryck ur Studentbladet/DAF nr 9/1960. 8 sivua, hyväkuntoinen. Härö, A. S. Prostituution epidemiologiasta Helsingissä 1945–57. Lääketieteellinen Aikakauskirja Duodecim, Supplementum XXXVIII, 1961. 24 sivua, hyväkuntoinen. Ruskehtava kirjekuori, jonka päällä kirjoitus ”Ylioppilaitten Terveydenhoitosäätiötä kuvaavia kirjoituksia. [epäselvää] Kari Savonen”. Kuori sisältää: 1) Ylioppilaiden Terveydenhoitosäätiö vuoden 1959 toimintakertomus. 28 sivua, hyväkuntoinen. 2) Savonen, K. The Finnish Student Health Service, how it began and developed, how it works today. Suomalaisen Kirjallisuuden Kirjapaino Oy, Helsinki 1959. 21 sivua, hyväkuntoinen. 3) Savonen, K. Medical examinations for university students. 6 konekirjoitusliuskaa, hyväkuntoinen.4) Savonen, K. Kertomus Amerikan Yhdysvaltoihin vuonna 1959 tehdystä opintomatkasta. 18 konekirjoitusliuskaa, varsin hyväkuntoinen, alleviivauksia ja reunamerkintöjä.
Keywords: eripainokset; hygienia; kansanterveystiede; terveysoppi