Den försvunna diamanten - Lönnqvist, Susanna; Flygare, Ingrid ([Stockholm] : Brombergs, 2017)
Lilja Lind privatdetektiv, del ett. Lilja Lind har fyra bröder: Nisse, Viggo, Pluppen och Vader. När Lilja blir stor ska hon bli författare och detektiv. Hon ska skriva böcker om alla brott och mysterier som hon löser. Att vara detektiv handlar om att vara nyfiken. Här berättar Lilja om när hon var med om jordens största mysterium. Allting började den första dagen på sportlovet, hemma i Liljas kök.
V
Keywords: Lind, Lilja, -- (fiktiv gestalt) -- fiktion; diamant; detektiver -- flickor; barnlitteratur; detektivlitteratur; romaner; skönlitteratur -- svensk litteratur