Kirjapaketti kouluille : Yökoulu ja kadonnut opettaja. - Noronen, Paula; Närhi, Kati (2016)
Tiesitkö, että zombit ja vampyyrit käyvät öisin koulua? Paula Norosen kammottavan hauska Yökoulu avaa ovensa uudessa Lukupalat-sarjassa. Yökoulunkäynti ei ole yhtään hullumpaa. Paitsi jos oma opettaja katoaa merkillisellä tavalla ja luokkaan astelee hämärähommista innostunut outo sijainen... Zombipoika Paavo ja vampyyrityttö Martta päättävät selvittää kadonneen opettaja Kammosen mysteerin. Kouluhuoneen oven takaa he löytävät Kammosen haisevan perintökengän. Johtaako se heidät oikeille jäljille? Kirjailijana, kolumnistina ja koomikkona tunnettu Paula Noronen aloittaa yökouluun sijoittuvan helppolukuisen kirjasarjan, joka on pullollaan päätöntä huumoria. Kati Närhen piirtämät kuvat zombien, vampyyreiden ja muiden yökoululaisten seikkailuista saavat lukijan selkäpiin karmimaan.
Paketissa 30 kirjaa.
Kirjapakettia lainataan vain koulujen käyttöön.
9789510421185
Keywords: lastenkirjallisuus; helppolukuiset kirjat