Hitta pengarna! - Bross, Helena; Rönns, Christel (Stockholm : Bonnier Carlsen, 2023)
Ibland går Alice och Edvin till Siv för att öva matte. Siv har många roliga saker och extra skoj är pengarna som nästan ser ut som riktiga. På fritids kommer de på att de ska leka affär. De får låna Sivs låtsaspengar, bara de är rädda om dem. Men när de är dags att städa är lådan med pengarna borta! Alla letar. Kan de två busiga sjörövarna ha något med saken att göra?
Turku ok
Keywords: Alice -- (fiktiv gestalt); Edvin -- (fiktiv gestalt); Siv -- (fiktiv gestalt); koulunkäynti; katoaminen; raha; koulukaverit; skolgång; försvinnande; pengar; skolkamrater; lastenkirjallisuus; helppolukuiset kirjat; romaanit; kaunokirjallisuus; barnlitteratur; lättlästa böcker; romaner; skönlitteratur; svensk litteratur; ruotsinkielinen kirjallisuus