Westerkulla gård - Ilkka Leino
vedos, originaali, paperi (valoa läpäisemättömät materiaalit, valoa läpäisevät materiaalit), mv.
Keywords: kulttuurihistorialliset rakennukset; puut (kasvit); arkkitehdit; nurmikot; kartanot (maatilat); puurakennukset; pensaat; puutarhat; hirsirakennukset; kuistit; tikkaat; kartanot; rakennusarkkitehdit; maatilat; ikkunat; pilarit (rakennusten osat); henkilöautot; ruutuikkunat; mansardikatot; portaat; pilarit; päärakennukset; autot; Westerkulla gård, Westerkullan kartano, Länsimäki 91, Vantaa, Suomi