Hiljaiset alueet : hiljaisuuteen vaikuttavat tekijät ja hiljaisuuden kriteerit - Pesonen, Kari; Ympäristöministeriö (Suomen ympäristö, ISSN 1238-7312, 2004)
Sammandrag (s. 46): Tysta områden : faktorer som påverkar tystnaden samt tystnadens kriterier.
Keywords: luonnonsuojelu; maisemansuojelu; maankäytön suunnittelu; luonnonäänet; maankäyttö; suunnittelu; liikennemelu; melu; ympäristö; ääni (fysikaaliset ilmiöt); äänimaisema; hiljaisuus; hiljaiset alueet; kriteerit; naturskydd; landskapsskydd; markanvändningsplanering; naturljud; markanvändning; planering; trafikbuller; buller; miljö; ljud; ljudlandskap; tystnad; tysta områden; kriterier; peittovaikutus; luonnon hiljaisuus; tuulikohina