Kaninjägaren : kriminalroman - Kepler, Lars; Malmsjö, Jonas (Stockholm : Bonnier Audio, 2016)
Sjätte boken med kriminalkommissarie Joona Linna som nu har suttit två år på Kumla. Polisen behöver Linnas hjälp för att stoppa den gåtfulle mördaren som går under namnet Kaninjägaren. Offren hör ett barn läsa upp en ramsa om kaniner innan mördaren kommer. Tv-kocken Rex Müller ska för första gången ta hand om sin son Sammy, vilket blir till en fruktansvärd kamp på liv och död. Joona Linna och Saga Bauer är tvungna att börja samarbeta i hemlighet.
Inläsare: Jonas Malmsjö.
M Soisalo
Keywords: Linna, Joona, -- fikt; mord; ramsor -- kanin; barn -- läsare; seriemördare; ljudböcker; kriminalfiktion; thriller; romaner; skönlitteratur -- svensk litteratur