Profile. Vol. 1 - Halonen, Kassu, 1953- ([Espoo] : Warner/Chappell Music Finland, 1998)
80 kappaletta.
Musiikin esityskokoonpano: kosketinsoitin, sointumerkit.
Sanat, melodia, kosketinsoitinsäestys, sointumerkit
Sanat, kosketinsoitin, sointumerkit.
Melodia, sanat(suomi tai englanti), bassolinjat, sointumerkit.
Sanat: suomi.
Keywords: Suomi; iskelmämusiikki; nuottijulkaisut; iskelmät; Suomi; Finland; nuottijulkaisut; iskelmät; laulelmat; viihdemusiikki; popmusiikki; iskelmät; laulelmat; musikalier; schlager; visor; underhållningsmusik; popmusik; Finland; laulelmat; viihdemusiikki; popmusiikki; musikalier; schlager; visor; underhållningsmusik; popmusik; Halonen, Kassu