Soittajan virsikirja - Nyman, Ilona, 1967-; Nyman, Pekka, 1961- (Helsinki : Kirkkopalvelut, 2002)
73 kappaletta.
S. 184-185: Lyömäsoitinrytmejä.
Musiikin esityskokoonpano: lauluäänet (2), sointumerkit, sekakuoro osassa, kitara, basso, rummut.
Sanat, melodia, kosketinsoitin, sointumerkit.
Sis. virsiä virsikirjan eri aihepiireistä. Kirja tarjoaa virikkeitä virsien soittamiseen pienen yhtyeen kanssa - lähtökohtana akustinen kokoonpano: kitara, kosketinsoitin, basso, rummut ja lyömäsoittimet.
Sanat: suomi.
Keywords: virret; hengelliset laulut (kristinusko); sovitukset (musiikki); hengellinen musiikki (kristinusko); liturginen musiikki; virret; hengelliset laulut (kristinusko); psalmer; andliga sånger (kristendom); arrangemang (musik); andlig musik (kristendom); liturgisk musik; andliga sånger (kristendom)