Enemmän yhdessä : artikkeleita Laurea-ammattikorkeakoulun ja työelämän yhteistyöstä - Lindström, Janika; Kuparinen, Kristiina (Laurea julkaisut, ISSN 2242-5241, 2016)
Enemmän yhdessä – Artikkeleita Laurea-ammattikorkeakoulun ja työelämän yhteistyöstä kuvaa ajankohtaista yhdessä tekemistä ja kehittämistä. Teoksessa äänen saavat opetustyön ammattilaiset, opiskelijat sekä työelämän asiantuntijat, jotka reflektoivat yhteistyössä syntyneitä kokemuksiaan sekä ajatuksiaan kehittämistyöstä. Teos poikkileikkaa rikosseuraamusalan, terveydenhuollon, sosiaalialan,liiketalouden sekä kauneusalan kenttää sekä niihin liittyvää työelämäyhteistyötä. Artikkelikokoelmassa annetaan myös ideoita monialaiselle yhteistyölle. Enemmän yhdessä tarjoaa näköaloja Laurean Kehittämispohjaisen oppimisen mallin eli LbD:n (Learning by Developing) soveltamiseen opetuksessa sekä erilaisissa työelämän kanssa toteutuvissa yhteistyöhankkeissa.
Keywords: Laurea-ammattikorkeakoulu; ammattikorkeakoulut; korkea-asteen koulutus; työelämälähtöisyys; työelämäyhteydet; työelämä; yhteistyö; korkeakouluopetus; korkeakouluopiskelu; kumppanuus; projektit; yrkeshögskolor; högskoleundervisning; högskolestudier; utbildning på högskolenivå; arbetslivsinriktning; arbetslivsförbindelser; arbetsliv; samarbete; kompanjonskap; projekt