Suomalaisen aikuisväestön terveyskäyttäytyminen ja terveys, kevät 2013 = Health behaviour and health among the Finnish adult population, spring 2013 - Helldán, Anni; Helakorpi, Satu, 1955-; Virtanen, Suvi, 1957-; Uutela, Antti, 1946- (Helsinki : Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, 2013)
Den finländska vuxenbefolkningens hälsobeteende och hälsa, våren 2013.
Health behaviour and health among the Finnish adult population, Spring 2013.
Sammandrag: Den finländska vuxenbefolkningens hälsobeteende och hälsa, våren 2013.
Sisältää bibliografisia viitteitä.
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Johdantoteksti, yhteenveto ja kyselylomake ainoastaan suomeksi.
Keywords: Suomi; Finland; tilastot; statistik; Alcohol Drinking; Health Surveys -- statistics & numerical data; Socioeconomic Factors; Sex Factors; Exercise; Smoking; Obesity; Feeding Behavior; Health Behavior; Adult; välmående; tilastot; suomalaiset; aikuiset; elintavat; terveys; terveyskäyttäytyminen; hyvinvointi; tupakointi; ruokatottumukset; ravitsemuskäyttäytyminen; alkoholinkäyttö; liikunta; ylipaino; koulutus; väestö; kyselytutkimus; sosioekonomiset tekijät; välfärd; tobaksrökning; matvanor; kostvanor; alkoholanvändning; motion; övervikt; utbildning; befolkning; enkätundersökning; statistik (data); finländare; vuxna; levnadsvanor; hälsa; hälsobeteende; socioekonomiska faktorer