Biojalostukseen liittyvien teknologiatrendien tarkastelu patenttitilastojen valossa - Salmi, Pekka, 1974- (Kouvola : Lappeenrannan teknillinen yliopisto, tuotantotalouden tiedekunta, 2013)
An examination of biorefining-related technology trends based on patent statistics.
Tiivistelmä. - Abstract.
Biotuli-raportti = Biotuli report.
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: biojalostamot; teknologia; patentit; tuotekehitys; bioraffinaderier; teknologi; patent; produktutveckling