The impact of customer order lead time-based decisions on the firm's ability to make money : case study: build to order manufacturing of electrical equipment and appliances - Kärki, Petri (Acta Wasaensia, ISSN 0355-2667, 2012)
Asiakastoimitusaikaa koskevien päätösten vaikutus yrityksen kannattavuuteen : tapaustutkimus: tilaukselle valmistettavat sähkölaitteet ja -kojeet.
Keywords: tuotanto; kannattavuus; toimitusketjut; asiakastyytyväisyys; päätöksenteko; ajanhallinta; produktion (verksamhet); lönsamhet; leveranskedjor; kundtillfredsställelse; beslutsfattande; tidsplanering; toimitusaikoja; leveranstider