hiihdon SM-kultamitali; Veikko Hakulisen SM-kultamitali; palkintomitali - Veljekset Sundqvist
fyysinen kuvaus: Pyöreä kullanvärinen mitali. Etupuolen kuvituksena leijonavaakuna, jonka taustalla sukset ja ympärillä seppele, hakaristi, tekstinä SUOMEN HIIHTOLIITTO. Takana kaiverrus. Veikko Hakulinen voitti hiihdon SM-kultaa 35-vuotiaiden sarjassa. Aika oli parempi kuin yleisen sarjan voittaneella.
Keywords: hiihto; palkintomitalit; sm-kisat; hiihtolajit; Veikko Hakulinen