Aluebarometri 2013 = Regionbarometern 2013 - Virtanen, Vesa. ([Helsinki] : Työ- ja elinkeinoministeriö, 2012)
Referat: Regionbarometern 2013.
Abstract: Regional barometer 2013.
Julkaistu myös verkkoaineistona ISBN 978-952-227-723-7 (PDF)
Keywords: kunnallistalous; julkinen talous; kunnallishallinto; alueellinen yhteistyö; aluekehitys; aluetalous; tulevaisuus; barometrit; kunnat; maakunnat; taloudellinen kehitys; alueelliset erot; kommunal ekonomi; offentlig ekonomi; kommunalförvaltning; regionalt samarbete; regionala skillnader