Hyvä 2009-2011 : toiminta ja tulokset : sosiaali- ja terveyspalvelujen markkinat - Laiho, Ulla-Maija.; Lith, Pekka ([Helsinki] : Työ- ja elinkeinoministeriö : Edita Publishing [jakaja], 2011)
Referat: Hyvä 2009-2011.
Abstract: Hyvä project 2009-2011.
Julkaistu myös verkkoaineistona ISBN 978-952-227-500-4.
Keywords: peruspalvelut; markkinat (taloustiede); sosiaaliala; terveysala; työvoima; yhteiskunnallinen yrittäjyys; sosiaaliset yritykset; kuluttajat