Markets, reserves and lenders of last resort as sources of bank liquidity - Herrala, Risto (Helsinki : Bank of Finland, 2000)
Tiivistelmä: Markkinat, reservit ja hätärahoittajat pankkien likviditeetin lähteinä.
Myös verkkoaineistona.