Vanhemmat ja lastentarhanopettajat päiväkotilasten minäkäsityksen tukena - Pönkkö, Anneli (Studies in sport, physical education, and health, 1999)
Summary: Parents' and teachers' role in self-perception of children in kindergartens.
Keywords: minäkuva; lapset (ikäryhmät); liikunta; kyvykkyys; suorituskyky; liikuntakasvatus; päiväkodit; varhaiskasvatus; varhaiskasvatuksen opettajat; itsearviointi; sopeutuminen; päivähoito; itsetunto; jagföreställning; barn (åldersgrupper); prestationsförmåga; fysisk fostran; daghem; lärare inom småbarnspedagogik; självutvärdering; anpassning; dagvård