Ala-asteen oppilaan reflektiokyky itsetietoisuuden ja oppimisen edistäjänä - Mäntylä, Elina (Joensuun yliopisto, 1998)
Abstract.
Keywords: reflektio; oppilaat; peruskoulun ala-aste; oppiminen; tietoisuus