Subtitling Eddie Murphy: What can a translator do about style within the limits of the screen - Borghi, Marja-Leena; Ruokonen, Mari (University of Joensuu, 1994)
Suom. tiivistelmä.
Keywords: Murphy, Eddie : huumori : kääntäminen; televisio; opinnäytteet; kääntäminen; englannin kieli; elokuvat; suomen kieli; huumori; tekstitys; joegradu : englannin kieli : Savonlinna