Sairaanhoitajien lääkehoidon osaaminen ja lääkehoidon 3D-peli osaamisen varmistamisessa ja kehittämisessä : monimenetelmätutkimus - Luokkamäki, Sanna (Publications of the University of Eastern Finland, ISSN 1798-5706, 2024)
Registered nurses' medication competency and a 3D game on medication for the ensurement and development of competency.
Keywords: Games; Nurses; Mixed methods research; Medication Adherence; pelit; lääkehoito; lääketurvallisuus; sairaanhoitajat; osaaminen; spel; medicinering; läkemedelssäkerhet; sjukskötare; kunnande; 3D-game; game-based learning; 3D-peli; pelipohjainen oppiminen