Resilience in serious illnesses and surgeries : recovery abilities and associated conditions - Isokääntä, Siiri, 1995- (Kuopio : University of Eastern Finland, 2022)
Resilienssi vakavissa sairauksissa ja leikkauksissa : toipumiskyky ja liitännäisoireet.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta.
Väitöskirja
Sisältää bibliografisia viitteitä.
Keywords: Resilience, Psychological; Parents; Parent-Child Relations; Lung Diseases; Oxygen Inhalation Therapy; Gynecologic Surgical Procedures; sairaudet; leikkaushoito; resilienssi; stressi; lapset (ikäryhmät); potilaat; vanhemmat; mielenterveys; elämänlaatu; toipuminen; sopeutuminen; vanhempi-lapsisuhde.; keuhkosairaudet; happihoito; gynekologia; resiliens; föräldrar; föräldrar-barn-förhållande.; lungsjukdomar; syrgasbehandling; gynekologi; kirurgisk vård; sjukdomar; stress; barn (åldersgrupper); patienter; mental hälsa; livskvalitet; bli återställd; anpassning; väitöskirjat; doktorsavhandlingar