Mechanical design guidelines of an electric vehicle powertrain - Gerami Tehrani, Mohammad; Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto LUT (Lappeenranta : LUT University, 2019)
Abstract.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 6 eripainosta.
Väitöskirja
Keywords: sähköajoneuvot; hybridiautot; voimansiirto; ajoneuvot; väitöskirjat; Electric vehicles; Hybrid electric vehicles; Power transmission; Automobiles -- Power trains; elfordon; hybridbilar; kraftöverföring; fordon; doktorsavhandlingar